Followers

Wednesday, December 26, 2012

back to school...

hi me dear...

apa la malas sangat nak update me blog ni kan. tapi bukan la sengaja... memang lately ni agak kebizian plus banyak cuti n pegi bercuti... hihihi.. secara kebetulan pulak kawan2 cikgu yang memang rajin berjalan, so, me follow...

tapi bila dah nak start skolah semula ni kan, bukan setakat ibubapa je kalut nak beli kelengkapan skolah untuk anak2 tapi tak terkecuali cikgu2.. nak kena siapkan mental dan fizikal setelah cuti lama... kalau asyik bosan je, "tok rok, gu..."


apa2 pun... selamat kembali ke sekolah untuk semua... sama ada terlibat secara langsung atau tak langsung... as for me, takde berkenaan pun.. hanya melihat karenah kawan2 saja. ada yang terlampau rajin n ada yang asyik 'bosan'... peace yooo...

p/s: minggu ni nak balik kampung... tapi banjir... harap2 dipermudahkan...

No comments: