Followers

Monday, December 31, 2012

Dentist...

Hi me dear...

Lebat nya ujan arini. Lebat selebat2 nya lah... Rasa cam nak tido tapi tak tido2 pun.. Sebabnya sedikit sedih petang kang dah nak balik Putrajaya... Al maklum la, dok kat kampung memang betul2 rehat. Tapi xpe, bulan satu balik kampung lagi, yeay!!!

Btw, arini pepagi telah ke dentist. Orang sibuk nak sambut new year 2013... Tapi me d hujung 2012 ni telah menyerah diri ke doktor murni (bukan cikgu murni) untuk kasi cabut sama gigi belakang itu. Hasilnya, gigi pun berjaya di cabut. Tapi... Beserta dengan satu jahitan. Huhuhu... First time kena jahit dah tua2 ni. Nasib tak rasa sakit sangat (mana tak nya dah telan ubat tahan sakit awal2)...

Ok la. Tu ajer... Nak try tido sat. Night...

P/s: trip to euro. Hmmm... Macam2..

Sent from Samsung Galaxy Note

Saturday, December 29, 2012

Fida = Zizan & Maharaja Lawak Mega 2012

Hi me dear...

Setelah sekian lama tak balik kampung n berjalan sakan cuti2 malaysia, now its me turn to balik kampung. Yeayyy!!! Holiday lagi... Gigih jugak kali ni sebab flight pukul 830am, pukul 550am, teksi dah menunggu nak hantar ke erl.

Bila dah balik kampung, sayang pulak nak tinggalkan Maharaja Lawak kan. Pastu banyak pulak program best kat Mustika HD. Terus la me amik pakej mustika plus HD... So, dapat la tengok ngan familia (Lin n mama je sebab ayah main ping pong)... For me, memang tak tahan la tengok JOZAN. Memang giler terbaikkk lah. Walaupun persembahan dorang kadang2 cam lebih kurang, tapi dorang memang sangat2 menghiburkan. Hahahaa... Tengok la pic. G skolah bawak beg LV x tahan tu!!! So, minggu ni sadly SABUN dah out. Tapi terkejut gak sebab BOBOI bottom 3... Takpe la... Rezeki masing2 n yang penting berusaha untuk memberikan yang terbaik... Chaiyok semua!!!

p/s: sangat suka bila Najib Ali bagi komen. Very professional...

Sent from Samsung Galaxy Note

Wednesday, December 26, 2012

back to school...

hi me dear...

apa la malas sangat nak update me blog ni kan. tapi bukan la sengaja... memang lately ni agak kebizian plus banyak cuti n pegi bercuti... hihihi.. secara kebetulan pulak kawan2 cikgu yang memang rajin berjalan, so, me follow...

tapi bila dah nak start skolah semula ni kan, bukan setakat ibubapa je kalut nak beli kelengkapan skolah untuk anak2 tapi tak terkecuali cikgu2.. nak kena siapkan mental dan fizikal setelah cuti lama... kalau asyik bosan je, "tok rok, gu..."


apa2 pun... selamat kembali ke sekolah untuk semua... sama ada terlibat secara langsung atau tak langsung... as for me, takde berkenaan pun.. hanya melihat karenah kawan2 saja. ada yang terlampau rajin n ada yang asyik 'bosan'... peace yooo...

p/s: minggu ni nak balik kampung... tapi banjir... harap2 dipermudahkan...

Friday, December 14, 2012

Tentang Seseorang...

teruntukmu hatiku
inginku bersuara
merangkai semua tanya
imaji yang terlintas
berjalan pada satu
tanya slalu menggangguku
seseorang itukah dirimu kasih

kepada yang tercinta
inginnya ku mengeluh
semua resah di diri
mencari jawab pasti

akankah seseorang yang kuimpikan kan hadir
raut halus menyelimuti jantungku

cinta hanyalah cinta
hidup dan mati untukmu

p/s: nape ntah lagu ni dok humming dalam fikiran... lalalala....

Salam Jumaat...


Sent from Samsung Galaxy Note

Wednesday, December 12, 2012

Anuar Zain ~ Three Decades Of Music, Love n Passion

hi me dear...

the concert is on 16 february 2013 at stadium putra bukit jalil.... wahhhhhh, cant wait!!!


p/s: "ajari aku tuk bisa.... menjadi yang engkau cinta..."

Monday, December 10, 2012

Monster Beats Studio By Dr Dre...

hi me dear...

sejak dua menjak ni, headphone menarik perhatian pulak... hahaha, nak wat cane kan, dari dulu suka dengar muzik. huhuhu... so, masa rehat adalah masa utk gugel2 menda yang menarik n me rasa kan....

hanya mampu gugel...

OMG!!! sangat lawa n sangat menarik tertarik ko memang d BOOMMM!!! survey2 harga n guess what mahal rupanya jenama ini... mencecah almost 2K... fuhhh... idok ler sampai nak jadik DJ. so, simpan je ler hasrat tak berapa murni untuk memiliki nya... hahaha... ya lor... dengan 2K tu banyak lagi menda lain boleh beli n buat kan...

so, tengok pic je la kat internet. itu je pun yang mampu. hihihihi...

p/s: lemau nya nak start balik buat keje setelah hampir seminggu outstation... T___T

Tuesday, December 4, 2012

Ke'gilaan' terhadap gelang yang semakin menjadi2


Hi me dear...

Huhuhu... Makin nak me'rajin'kan diri untuk update me blog mmkin tak kesampaian. Nak buat camne. Time constraint plus keje kat ofis memang banyak...

Owh, by the way, memang me sangat suka beli aksesori since bujang,kawen n now kembali 'bujang' ni... Hahaha... Sangat2 suka okeh.. Adoiyai.. Nak buat camne. Itu some sort of hobby dah kut... 

Okeh... Pic tu memang me fav kut. Up n last from nana mahzan n its called #funbyNana. N the middle one from bebabracelets... Hahaaa, both i bought thru IG (so now not only fb, IG becomes one of me 'shopping complex). All i can say that i really satisfied with the products n also services that they give... N seriously, me always waiting for the new designs... ^^

P/s: hobi membeli novel jugak susah nak dibuang. Tambah2 skrang ramai penulis2 baru yang pandai dan bijak yang menghasilkan nukilan yang kreatif...

Sent from Samsung Galaxy Note