Followers

Friday, November 23, 2012

thanks to maxis...

hi me dear...

arrggghhh... tension sebab ada entri2 yang tak keluar pic so terpaksa la me edit dulu okeh... kira postpone je la entri yang lenlain tu...

tapi kalau perasan kan, me asyik cakap thank u je kan... ini dinamakan murah rezeki tau... hihihi...aritu kan, me tukar la pakej maxis... data plan dari banyak kepada sikit. padahal memang berguna sangat mobile internet tu, tapi ntah nama nak kurangkan bayaran bulanan. so, masa maxis datang exhibition inovasi kat ofis, me pun g ler tukar...

n guess what... rupanya dapat handphone...

nokia ash
pic nampak gah kan... tapi nan hado.. kecik je la sesangat handphone ni pun... tapi boleh la. sebabnya free.. pastu, nak buat ganti...




v




v




v

 



me bb yang hancus dah cover dia...
 
sayang tau me bb ni.. sebab first bb katakan. n walaupun guna internet, bateri sangat tahan lama... me rasa bb ni hancur dia punya body sebab aritu penah jatuh dalam toilet. tapi lucky sebab bila dah keringkan guna hair dryer, alhamdulillah kembali berfungsi...

p/s: tak reti nak ending pulak dah... ok la.. tu je... hahaha...

No comments: