Followers

Wednesday, November 21, 2012

soalnya hati...

hi me dear...

ngantuks lately ni.. tu la, sape suh 'sembang' ngan member kat whatsapp sampai pagi. pastu bila sampai ofis adalah sedikit lemau... hahaha, tapi jangan risau. kerja masih diteruskan. nama pun mencari rezeki yang halal, kan...

owh ya.. skrang ni slalu dok fikir... bila la me nak tukar nama blog ni. rasa macam malas nak tukar. tapi bila fikir2kan balik, me create nama tu pun coz gabungan nama kan. since semua tu kini hanya tinggal kenangan, me rasa memang sewajarnya tukar. tapi tak tau nak letak nama blog ni apa dah.. so me rasa, biarlah dulu kut wat masa ni.. dia bukan tau paper pun.... T__T

semalam saje usik member... suh dia carikan me pasangan. tapi of coz la baik2 kan...  tapi, bila member nak introduce sorang kawan dia, me sebak. sampai mengalir airmata. haha, nape la jadi gitu.. sensitif plus sentap plus perasaan bercampur baur... maybe sebab fobia dah kut untuk mengenali orang yang tak dikenali dan orang yang perkenalkan pun tak berapa kenal sangat sebenarnya... but NO, me takde la salahkan me sweet member yang kenalkan me pada yang 'lepas'... cuma yang fobianya skrang ni... adoiyai... susah hati la. banyak fikir kut... bukan lah bermaksud me nak cari pengganti dalam masa terdekat pun. tapi kalau dah tua kerepot kang, ada lagi ke yang sudi nak kenal. hahaha... (terasa dah tua pun...)


tapi paper pun, pertemuan jodoh ajal maut semua di tangan Allah s.w.t. kan.. andai memang dah ditakdirkan akan berseorangan sampai bila2, me pasrah dengan ketentuan-Nya... lagipun, yang dulu tu pun, me tak penah menyesal apa2 cuma sedikit menyesal ianya sudah berakhir.... mungkin ada hikmah d sebalik apa yang berlaku....owh yang penting, famili sentiasa di sisi support me self. sebab nampak je jiwa kental tapi..........

p/s: isshhh... tetiba mood swing pagi2 ni kan... huhuhu...

4 comments:

Princess Nur said...

farra..im really surprised reading what happen to u.. patutla mcm dh lama knur x tgk pic si dia dgn u.. what happen dear? byk2 bersabar ye..

farra8979 said...

Princess Nur: kak nur dear... hahaha, perkahwinan kan satu perjudian. mungkin berpisah adalah yang terbaik buat kami... alhamdulillah, dah selesai dah pun semuanya... ^^

Nor Hamizah said...

byk2 bersabar..sesungguhnya dugaan tu dekat dr dgn yg maha Esa..insyallah ade hikmah yg terjadi..btw, xsabar nk tunggu update party EH..eh eh eh..

farra8979 said...

Nor Hamizah: eh, ada blog kamu ye... hahaha... gonna have fun there... ^^