Followers

Monday, November 5, 2012

login facebook...

hi me dear...

tup tup tup... dah masuk november rupanya kan... cepat betul masa berlalu.me ni kan, kadang2 nak update sebab ada benda nak citer tapi tak reti nak start camne... kadang2 bila mood nak start tu ada, kering idea pulak... huhuhu, inilah kehidupan berbloging kan...

semalam kan dapat emel dari facebook...

 

adoiyai... sape la rajin nak log in me punya fb ni? takde keje lain ke hape? nasib baik la skrang ni facebook team cam a bit secure kan.. ni rasanya da dua kali kena. first time rasanya end of last year ke this year tapi kat tengah2 bulan... huhuhu... takyah la nak hack ke apa ke me punya fb tu... takde apa2 pun kat situ. yang ada hanya keluarga dan kawan2 tersayam... rasanya ada gak kengkawan yang penah kena camni kan.. taktau apa tujuan orang yang buat gitu...

anyway, thanks to fb security team sbb alert benda2 camni... kena sentiasa logout akaun kan. tak kira apa2 akaun pun supaya lebih 'selamat'... ^^

p/s: takde harta dan tak popular pun...

No comments: