Followers

Wednesday, October 17, 2012

ukur pergelangan tangan...

hi me dear...

tetiba aje kan... tadi suh pemeriksaan kesihatan tulang n now ukur pergelangan tangan pulak... what happened to me? hahaha... no la.. tadi kita pasal kesihatan... ni pasal pergelangan tangan kan, so of coz la untuk gelang ke, jam ke... 

owh, actually kan, me kalau shopping online especially jam tak pernah amik pusing pun pasal ukuran sebab fikirkan, "ala, kalau longgar nanti, potong la..." so, bila tetiba kan beli bracelet kat instagram (owh, dulu facebook skrang me IG pun da penuh dengan jualan2 hihihi...) n the beautiful seller tu tanya, wrist measurement, me macam alamak???? tak pernah ukur pun... so, harus la gugel... tapi betul la kata orang, maklumat di hujung jari. search kat internet ni, paper pun jumpa weh....

jadinya, memandangkan sharing is caring n me rasa nanti takde la pening2 sangat di kemudian hari nak cari2 link untuk itu, so, me share sini... ada dua dua link SATU dan DUA... senanf la... korang pun leh dapat info tu jugak kan... hihihihi...

so, ok la... tu je... nak solat Asar dulu sebelum pulang... petang ni nak tengok orang 'nikah'...


2 comments:

akuzle ayu said...

Pasal ukur2 neh sy malas.. Segan sebenonyer. Hihihi..

P/s: tempat tuh bukan tempat peranginan tapi.. Nanti sy updet.. Hihi

farra8979 said...

akuzle ayu: kan.... bab ukur2 tu yang malas sket.