Followers

Monday, October 15, 2012

Tabita da sampai...

Hi me dear...

Azam untuk merajinkan diri supaya sentiasa update me blog nampaknya hanya tinggal harapan. Hari ke hari, minggu ke minggu dan bulan ke bulan nak update tapi bila kat ofis macam2 nak kena buat dan bila sampai rumah asyik nak rehatkan diri je, makanya.... Tak update la!!! Tapi, takpe la kan. Azam/impian tu ada. Kalau takde, lagi la hampeh...

Eh, bukan nak story pasal tu okey. Ni pasal Tabita. Al-kisah me pakai produk ni kan da agak lama... Masa memula macam tak best sebab naik jerawat kecik2 kat dahi. Tapi lelama, eh okey la. Best sangat!!! So alhamdulillah, until now memang continue pakai.. Biasanya la kan, me akan beli dekat blogger atau kat facebook aje. Tapi kalau ada kenalan (chewah, kenalan konon) yang pergi Indonesia, me kirim la.. Kalau kirim kat geng memang la lagi murah daripada beli kat Malaysia. Tapi mahal kita beli d Malaysia ni kena amik kira dorang dikenakan cukai la ye... Sebab ada yang jual mahal n ada yang jual murah. So, no komen.

So kali ni memang kirim kat member gak.. Weeee suka sangat2.. Sebabnya kebetulan yang kirim aritu (kat member lain), da abis. Da ketuk2 botol cleanser tu hingga ke titisan terakhir. Sib baik keluar... 

Eh, kalau tertanya2 kenapa la ramai me kawan2 pergi Indonesia? Sebenarnya dorang bercuti. Kan semua orang boleh 'terbang dengan Air Asia'... Time tiket murah la nak bercuti ke luar negara betul x? Hihihi...

K la... Tu aje. Nak mandi n tunggu Master Chef Musim ke-2 (walaupun me sis cakap, masaknya tak jugak.. Huhuhu...)

P/s: kalau murah sangat pun ada yang menasihati jangan beli sebab takut tiruan. Tu je.. ^^

Sent from Samsung Galaxy Note

3 comments:

Rasp said...

my fwen pun pakai ni...
mmg mulus jer kulitnya....
suka tengok...
tapi cam lum terpanggil nak guna lah sis...

farra8979 said...

Rasp: ala... u dah maintain gebus mulus sis... no need dis.. ^^

mummy alisha said...

wah... gebu la pasni... hehe..