Followers

Wednesday, October 31, 2012

nuffnang oh nuffnang...

hi me dear...

eh lama dah kan tak buat entri pasal nuffnang... hihihi... bila reramai buat entri pasal CPUV, baru la me terhegeh2 nak cek me punya... (bagi yang tak tahu maksud CPUV tu, me dah paste kan siap2 definisi dia tau...

tapi kan, alahai sedihnya... sebab last dapat bulan Jun 2011... itu la, malas lagi nak update blog. blog walking pun dah jarang2 sebab bz sket... huhuhu, nasib badan...



p/s: tapi kan, nampak sangat tak glamor... kuikuikui...

UPDATE: wah, seronok sangat bila otai kesayangan seperti sis RASP, sis EYNDA dan sis NUR membakar semangat untuk me terus berblogging.... 

5 comments:

eyndayusoff said...

Jangan lemah semangat...keep on blogging... nanti ada la tu... ;-)

Princess Nur said...

knur pun ada tepek nuffnang..tapi tak tau apa function pun..hahaha

Rasp said...

takpe...jgn putus asa...
slow and steady dia up balik, insyaAllah...

rohayu osman said...

salam kenal.. already follow.. follow me back

farra8979 said...

Rohayu Osman: dah follow kamu juga... ^^