Followers

Tuesday, October 30, 2012

love popcorn...

hi me dear...

owh, pepagi ini teringatkan sesuatu yang manis iaitu popcorn.. dari kecik pun suka popcorn kan so memang tak leh nak elak dah. kalau g tengok movie, memang beli popcorn kecuali kenyang butar sangat2... kalau pegi KLCC, Garret is a must... previous entry is here.... sampaikan me sis sayam, lin cakap, "giler la ko ni.. beli popcorn berpuluh2 ringgit." hahaha, sometime need to reward me self. n nowadays dah tekak dah boleh terima popcorn cheese okeh... lelama makan cam sedap pulak....

owh, entri ini terjadi bila bukak blog Arianna a.k.a bvlgarigirl. huhuhu, nampak seaweed popcorn itu sangat la menarik tau... tak caya klik la sini... rupanya selain Garret ada planet popcorn kat malaysia ni... harus la me klik link....

macam2 flavor... from original to curry...
benda2 menarik macam ni harus la me kena tengok lokasi nya kan. nak ke mid valley rasa cam, owh lama giler tak ke sana... so, tengok2 la kut2 ada kat tempat lain...
 
Pavilion pun ada, yeay!!!
so, nanti me adik sayam dah abis exam leh la ajak dia g pavi.. skrang ni no no no... she need to concentrate on her exam so that she can pass with flying colours...

for more info, boleh layari sendiri planet popcorn supaya lebih puas hati.... ^^ 
 
p/s: for a time being, beli je kat pasar malam desa pandan tu...hahaha...

2 comments:

Rasp said...

makan popcorn and layan movie adalah sannnnggaaattt heavan :)

farra8979 said...

rasp: kan sis kan... ^^