Followers

Monday, October 29, 2012

hari raya kedua di IKEA...


hi me dear...

wah, sejarah sangat kan bila me tak cuti panjang raya haji ni. terkadang ada yang konfius tau nape mek kelate ni tak cuti kan... hahaha... tambah canggih manggih sebab me parent nak beraya kat sini... ala, sebenarnya dorang kesian all their anak bujang beraya di perantauan.. tapi sian la me parent. berhempas pulas datang ke putrajaya dengan terpaksa meredah jammed selama 16 jam..

so, beraya ke mana kali ni korang? raya pertama memang lah mengunjungi sanak saudara yang memang sentiasa ada di KL ni... tapi, raya kedua, kami dah berada di IKEA.. hahaha... itupun lepas ayah g amik daging korban kat area rumah... walaupun ktorang tak shopping mana pun n sekadar nak memenuhkan IKEA yang padat dengan manusia, tapi yang puas hatinya sebab dapat jugak makan meatball.... akhirnya...

pic sendiri tak sempat nak amik so harus la gugel sajek...
bukan setakat meatball ok.. siap makan pasta n chicken wing... nyum nyum nyummm...

kalau ke IKEA memang la tak sah kalau tak snap2 kan... so, kami pun bergambar la. hihihi... tengok je la pic kami ye... disebabkan me malas nak letak pic ni satu2, so 'curi' je la kat me dear sis nya IG... sharing is caring kan sis... ^^

love me family a lot...

me n me dear sis wif pinky smile...
beriya snap2 tau walaupun hanya menggunakan galaxy note.. tapi berempat je la... kali ni me bro memang tak ikut.. coz dia baru jek pegi aritu. disebabkan kemalasan, dia dok rumah pastu g dating ngan gewe dia... (hahaha, itupun nak cerita kan)... aktiviti yang agak happening d hari raya haji.. lepas tu, ingatkan nak sambung beraya tapi hujan lebat sangat2...


p/s: banyak lagi tempat tak bawa mama n ayah.. so, sedang memikirkan tarikh untuk cuti...

3 comments:

Rasp said...

best gi ikea....
leh berangan nak buat itu ini bila tengok barangan dia...

nice pics wif pinky smile tu :)

Sumijelly said...

lama x g ikea..rasa nya last pergi pun masa yg bongsu tu kecik...

nak makan lagi Meatball sana..sedap la....dah try buat sendiri bancuh.tp x sedap mcm kat IKEA.huhuhu

Sumijelly.com

farra8979 said...

Rasp: fav place kan... hihihi...

Sumijelly: sedap kan2... kalau me buat sendiri lagi la... huhuhu...