Followers

Wednesday, October 3, 2012

hadiah hari jadi...

hi me dear...

adoiyai, kepeningan bila banyak betul fail atas paper. arini ngan esok pulak bos cuti. dah la arini ada meeting dan me kena gantikan dia lagi, huhuhu...kalau jadi meeting, arini kiranya hari ketiga la ganti bos meeting.. huwaaaaa.... T___T

ada orang seronok kalau bos cuti kan tapi kalau banyak benda amanat, hilang lah keseronokan itu... so, selingan la kejap dari buat paper... hihihi...

sebelum berpindah ke tahun lain, nak update pic hadiah birthday from me luvly sis dulu... sayang me sis so so so much... ya lor... aritu kan macam gatal2 nak beli handbag. ingat tak entri ni? kalau tak ingat tak pe, leh klik. jangan malu2... hihihi... so, dapat la... walaupun bukan yang berantai (owh, tapi semalam tengok adam dan hawa kat astro tu, sangat jeles beg ain warna merah yang bertali rantai itu...)

sibuk aje pasal handbag orang kan... moh nak share me handbag pulak....

beli kat bagz bar alamanda....
jeng jeng jeng... handbag n wallet sama....
cantik tak cantik tak? kalau cakap tak cantik sentap! hahaha, me gurau aje... taste kan masing2... tapi me sangat puas hati. thank u sista... luove u, muaaaahhhh... XOXO

p/s: merah dan hitam menawan... ^^

2 comments:

Rasp said...

eehhhh memang cantiks....
nak nak dpt as hadiah kan....
best tul....

farra8979 said...

kan sis. sangat best tambah2 bila dapat hadiah cun... ^^