Followers

Thursday, October 25, 2012

cuti raya haji...

hi me dear...

wah, da lengang da area putrajaya tau... kesahnya sebab majoriti da balik kampung. tak kira la sama ada ke utara, selatan, timur atau barat kan... masing2 berlumba2 untuk bersama keluarga d kampung yang tercinta. as for me, since kawen dulu pun memang tak balik raya haji. n dis time pun tak balik jugak. tapi, yang bestnye adalah me parent datang beraya kat sini.. yeay!!! semoga dorang selamat tiba, insyaallah, amin...

so, di kala orang tengah sibuk men'jammed'kan diri kat highway tu kan, me bersenang lenang je kat ofis. alhamdulillah, takde keje pulak tu kan. free la membuat aktiviti bebas. al-maklum la bos kecik pun cuti. memang takde keje la. hahaha... 

so, dikesempatan ini, me nak ucapkan:


jangan makan daging banyak banyak sangat eh... orang cakap, takut nanti darah tinggi.. huhuhu.. me memang da kurangkan makan daging. cuma makan benda2 manis ni still kena kawal sebab suka sangat benda2 manis kan... ^^

p/s: tengah tunggu announcement duit raya boleh balik half day dari BIG BOSS... hihihi...

No comments: