Followers

Monday, October 1, 2012

air-cond oh air-cond...

hi me dear...

dah bulan oktober kan sekarang ni... huhuhu, n ramai yang suka bila bulan oktober ni 'datang'. me rasa cam setiap bulan sama aje. huhuhu..

lately ni macam susah sikit nak tido. tak tahu kenapa. kalau tido lewat selewat 4pagi pun, akan terjaga pukul 7pagi. ntah la, nak cakap cuaca mungkin la. tapi me rasa macam tak de la panas sangat sebab putrajaya selalu hujan sejak akhir2 ni...

tapi hujan ke panas ke, rasa macam nak pasang air-cond pulak kat rumah tu. huhuhu... lagipun, senang la sikit bila me parent datang. takde la rasa panas sangat. cuma sekarang ni me tengah survey yang mana ok.. kebanyakannya me baca thru blog2 orang (lupa nak link, sorry ya)... ada gak pegi kedai dan survey sendiri2 tapi masih fikir2 lagi la. 


kalau ikutkan sekarang ni macam2 jenama dan macam2 warna serta macam2 harga kan. cuma ikut kemampuan je nak pakai yang mana. tengok la keadaan... insyaallah, akan pasang jugak nanti. kalau ada cadangan mana yang ok, sila la komen ye... ^^

p/s: sakit kepala sebab tido yang tak menentu. nampak gaya cam nak kena pegi bercuti la kut... hihihi...

4 comments:

Rasp said...

akak guna jenama sharp jer pun sis...
dah 5 tahun guna...
ok jer....

sherotpetot said...

Nak skinny jeans worth RM150, jom join contest
http://bawalbiru.blogspot.com/2012/10/tag-like-contest.html

sW33tdARLiNG said...

ekon skang ni pun tak mahal.. kalau tak kisahkan brand, bawah RM1k pun dah boleh pasang

farra8979 said...

Rasp: itu la... rasa cam nak amik sharp je... ^^

sherotpetot: thanks for d invitation.. ^^

sW33tdaRLiNG: itu la.. bukan nak amik yang mahal2 pun. kiranya mampu milik la kan... ^^