Followers

Monday, September 3, 2012

weekend yang panjang #merdeka raya...

hi me dear...

so, hows life? best tak weekend yang panjang? as for me, memula nak ikut me sis trip to tioman. tapi fikir2 balik, keadaan poket yang sangat2 kering kontang, so better stay at home... nak ke bukit jalil untuk sambutan hari kemerdekaan? NO NO NO... sangat sesak n me don't like...

so, hari JUMAAT memang stay kat rumah je la.. ngadap citer korea (lama da tak update pasal citer korea kan...) ari SABTU baru teringat banyak open house (lebih kurang 4 buah rumah). cuma kena decide sama ada nak g atau tak je. bila ajak2 kengkawan (kak yah n nini) dan dorang bagi respond positif, apa lagi... round putrajaya la... starting from PICC n last but not least at presint 18... phewww, gendang gendut tali kecapi, kenyang perut, suka hati...selesai g beraya, kak yah sms pulak dapat invitation dari sepupu dia kat ampang open house. kalau kak yah nak pegi, me on kan aje sebab tak de benda pun nak buat kan... so, hari AHAD, pegi la ke ampang. menggunakan PAPAGO, sib baik sampai ke destinasi. makan makan makan sampai kenyang, baru balik... hahahaha.... itu je la aktivitinya... sorry la, takde pic pun. maybe next time kalau ada invitation lagi, insyaallah...

p/s: just a quick update... ^^

2 comments:

eMMe said...

selamat hari raya aidilfitri, salam Merdeka! Sis A'rora..

farra8979 said...

eMMe: selamat hari raya dear... ^^