Followers

Wednesday, September 26, 2012

Shoe from #kitschen

Hi me dear...

Hahaha... Mati la nak letak jugak picture shoe ni kat blog walaupun dah share kat instagram.. Nak buat camne kan, comel sangat #perasantakabis...

Baru je beli kat Kitschen Alamanda. Memang akui cute tapi me rasa cam sedikit mahal. Nak wat camne nak bayar baru perasan 50hinggit. Tapi sebab dah berkenan, beli la jugak.. Sape berkenan, sila la ke outlet yang berhampiran.. Tapi kat Alamanda cam tak banyak choice sangat. Huhuhu...

P/s: terjebak suka shopping kat sini sejak beli legging... ^^

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: