Followers

Monday, September 24, 2012

rasa macam nak shopping...

hi me dear...


hahaha, mentang2 esok gaji kan tetiba rasa cam nak beli handbag. jeng jeng jeng.. owh tapi bukan la nak beli coach pun kan. just nak mencari charles and keith jer kut... sebab untuk tujuan pakai harian. kalau ikutkan coach sedia ada tu me pakai kalau g jenjalan la. (demand sangat la kan, nak beg jalan nak beg g keje, hihihi).




dah lama dah me berkenan dekat bag yang tali camni. so me rasakan macam akan survey beg yang macam ni dulu la baru akan consider design lain... tapi kalau tak beli design camni jugak maknanya next next kena shopping lagi la kan.. (hahaha, baikkkk punya alasan).

p/s: kena ke pavilion la ngan me lil sis. ehem...

2 comments:

eMMe said...

Dah gaji, Alhamdulillah..
boleh la shoping, tapi jgn lebih2 tau..kene la simpan duit skit2.. kot2 sesak hujung bulan, hehehe.. eh! pertengahan bulan pun dah sesak tau, heheheh...

farra8979 said...

eMMe: hihihi.. sama la klu shopping lebih sikit je, hujung bulan dah sesak nafas. hihihi...