Followers

Thursday, September 20, 2012

Nak kamera cam fasha sandha!!!

Hi me dear...

Rasa macam dah lama tak update. Nak quick update pun cam tak sempat. Nak kata bz sangat tak jugak. Maybe saja buat2 bz la tu, hahaha...

Owh sangat cantik kamera tu kan. Me amik pic ni kat instagram fasha sandha. Dah la suka nikon pastu berkenan kat J1 n its pink.. Owh my... Sangat cantik rasa cam nak 'lari' g beli jap. Tapi of course tak la kan... Sebab kalau beli kamera merah tu nak letak mana? Hihihi...

P/s: pink memang menarik hati dan perasaan...

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: