Followers

Thursday, September 13, 2012

iphone5 dah ada di pasaran...

hi me dear...

wah, rata2 kat facebook dok update pasal iphone5. huhuhu, memang lawa tapi harga pun mesti la mahal kan.. tapi dengarnya pasni iphone5s pulak akan menyusul. adoiyai, tak terkejar rasanya. kalau yang memang betul2 suka gajet camne la kan...


me suka jugak gajet. sebab tu suka handphone, ipad, notebook dan lain2... tapi kalau banyak sangat pun tak 'terguna' pulak dan jadi membazir. ni me bb dah reput tempat tekan volume n kamera. so, me tengah terfikir nak beli iphone5 tukar casing dia.. sian me bb. walaupun terendam dalam toilet satu ketika dahulu, masih ok lagi tau dan so far, bateri tahan dalam 3-4 hari. hebat tak? owh, sape dah serbu untuk beli iphone5 ni boleh la share harga dan spesifikasi kan.. sharing is caring... ^^

p/s: memang menarik. tapi me prefer me samsung note sebab skrin besar. kadang2 boring leh layan movie...

3 comments:

shalizaaziz said...

xtahan nih .. dorang ckp mayb awal tahun depan kan?

farra8979 said...

shalizaaziz: tu la kan... cantik cam rasa nak beli, hihihi...

hudamohamed said...

jom beli? aik dah beli ker ?