Followers

Tuesday, September 11, 2012

instagram...

hi me dear...

kemalasan yang melanda dan sangat susah nak diubati. susah kan nak update blog sebab kadang2 takde apa yang nak diceritakan atau pun tak tau nak cerita camne ataupun.......... (fikir alasan sendiri la yer, hahaha...) memang respek betul pada blogger2 tegar yang hari2 update blog. yang pasti sebab me ni malas, earning nuffnang pun takat tu je la.. huhuhu...

owh, last week me birthday (sila rujuk pic kek di entri bawah). 8.9.79. eh, tak malu ke siap letak tahun? hmmm.. apa ada pada nombor. nanti dah tua kerepot pun, tak kan nak cakap sweet 17 lagi kan.. lagipun, me dah selesa dengan farra8979. hihihi... tapikan bukan nak citer pasal birthday pun.. nanti pic celebrate birthday later la ye..

sebenarnya nak citer pasal INSTAGRAM... 


sebab nak citer adalah kerana me dah ada akaun. hahaha... benda baru sume orang nak ada... the best part is, u can share picture, people (usually followers) will like or comment... IG gak boleh di link kan pada twitter, facebook dan sebagainya... 

me still new (create akaun dah lama tapi tak sempat nak explore, hahaha...) so, baru sikit je follow dan orang follow... dan ada beberapa artis yang me follow gak cam fasha sandha, nora danish, nabila huda suhaimi... dekat twitter pun memang follow dorang tapi ntah nape suka sangat lakonan dorang... rajin nak ber tweet sebab update pendek, rajin nak IG sebab leh share pic. tapi apa2 pun, harap2 me blog ni berkekalan... ^^

so, sape2 rajin nak follow follow ni, boleh la cari me... as usual, just search farra8979.

p/s:  buka akaun memang senang, tapi nak maintain tu agak susah kan... huhuhu...

2 comments:

fara said...

Happy Belated Birthday! :)

farra8979 said...

fara: thank u dear... ^^