Followers

Sunday, September 23, 2012

Beli panty liner libresse dapat panties...

Hi me dear...

Sempat lagi nak quick update sebelum tido. Hihi, me saja je nak share2 kan...

Tadi g beli barang-barang keperluan (barang dapur, sabun basuh, shower gel dan lain-lain), me beli la stok panty liner sama... Rupanya dapat panties. Cute one!!! Ada 2 color, hitam dan putih dan ada macam-macam gambar. Ada gambar cupcake, kiss dan ntah tak ingat pulak.. Malas dah nak g tengok kat wrapper. Huhu... Ini namanya dah ngantuk. Owh ni yang satu pek besar punya tau. Bkn yang pack kecik.

Ok lah. Tu je... Selamat malam...

P/s: saiz adalah 'free size' ye. Harap maklum.

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: