Followers

Tuesday, September 4, 2012

Batuk dan selsema...

Hi me dear...

Uhuk uhuk uhuk... Adoiyai, fenin kepala. Tambah2 ofiskan sejuk sampai me kena pakai stokin pink (tapi kalau kluar dari bilik memang bukak la...) Ni semua gara2 batuk dan selsema. Suara pun macam rockers dah tapi tak best sebab garau bebenar rasanya... :-P

Daripada hari nak balik sini lagi tak sihat sebenarnya, sampai la skrang... Tapi peliknya bila g beraya umah kengkawan, batuk ni behave la pulak... Ke, sebab asyik berjalan2 sampai lupa nak batuk? Ok la... Dah makin melalut dah ni...

P/s: harap2 cepat la sembuh.. Banyak lagi open house ni.. ^^

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: