Followers

Thursday, September 13, 2012

badge instagram di blog...

hi me dear...

sempat lagi ni... jap g ada jemputan berhari raya di ofis orang lain. so, sebelum pergi, update jap..

rupanya yong lagi advance pasal intagram ni. dia dah ada instagram dan siap ada badge kat blog. so, me pun apa lagi nak la jugak kan... hihihi... see, tak rugi ada blog sebab boleh ramaikan kenalan dan banyak ilmu yang dapat dipelajari. chewah!!!


see... cute tak? hahaha... siap dah tukar background untuk blog sekali kan... lagipun kalau blog sama je, cam boring. bukan setakat korang yang boring, orang yang nak update ni pun sama... so, kita adjust2 la sekali sekala yer...

simple dan senang je sape nak try buat... tak caya cuba try test...

KLIK!!!

pastu amik la code dan letak la kat blog masing2...senang kan... tapi kalau tak faham leh la klik tutorial yong ni. maybe akan lebih faham kut... ^^

 p/s: okey dah... nak g beraya dulu... bye...

2 comments:

alinac lover said...

ok nnt yong follow ye :)

farra8979 said...

alinac lover: hihihi.. ok. ^^