Followers

Tuesday, August 7, 2012

watsons card...

hi me dear...

wah, dah lama tak update me blog. terasa cam hari2 bukak tapi just blog walking kat blog sendiri sebab nak baca blog2 yang lain... hahaha, boleh kah? sebenarnya banyak benda me nak kena setelkan. dan banyak benda di fikiran... it goes round and round... huhuhu... apa2 pun, harap akan bertemu jalan penyelesaian yang terbaik untuk semua dan mendapat keredhaan Allah s.w.t. ok, lupakan benda yang tak setel itu... sebabnya ia memerlukan masa yang panjang dan akal fikiran yang waras untuk menyelesaikannya di samping mohon pertolongan dan petunjuk dari Maha Esa.

owh, ni ada satu benda yang remeh me tak setelkan iaitu register online kad watson. huhuhu. rasa cam dah setelkan awal2 lagi tapi rupanya, borang online tu masih lagi kosong... adoiyai, memandangkan sayangkan point, me isi aje la.. haahaha... sebenarnya kad ni me share ngan me friend kak yah. (siap share kan, nampak sangat kedekut nak bayar sendiri RM12 tu, hihihi...) tapi memang me suka shopping (shopping???) kat watson pun. mula la gatal nak beli macam2 seperti eye shadow ke, powder ke, panty liner ke dan macam2 lagi la.

so, apa lagi, sesapa yang memang suka beli barang2 kat watson, sila kan la join the club. rasa cam banyak benefit jadi ahli tau... ^^

watson
p/s: mood raya membuatkan mood nak buat keje tu slow sket dan menjadikan me BLUR!!!

No comments: