Followers

Thursday, August 30, 2012

Fifty Shades of Grey...

hi me dear...

selamat hari raya n maaf zahir batin... tak sempat nak buat entri raya lagi kan.. tapi rasanya bukan setakat entri raya, entri paper pun me tak de mood sangat nak buat. sian blog kan... cam terpinggir secara tetiba...

tapi tetiba rasa cam nak buat entri pasal buku ni... yeay!!!

owh, ni memang pengaruh peej (tapi bukan pengaruh jahat ye)... bila peej cakap buku ni best (boleh klik link kalau nak tahu), me rasa cam nak baca.. walaupun, banyak giler lagi buku citer yang tak baca tapi gigih jugak la cari. gigih cari kat KL n Putrajaya (MPH n Popular), dua2 xde... so balik raya cari kat KB Mall.. kat sana kan ada Popular (kena cari tempat yang jadi membership sebab nak dapat diskaun kan). so guess what, me beli buku ni dengan harga RM81.00 je... hihihihi...
 
walaupun tak habis baca lagi kan (sebab tak leh nak imagine watak sape2), me rasa cam buku ni best. yes, me kalau membaca suka imagine, sebab lagi feel baca buku... hihihi... TAPI me rasa kalau masih budak2, tak payah la baca buku ni dulu kut. ia lebih sesuai untuk pembacaan orang dewasa sahaja ye..
 
 kalau tak silap, dorang nak filemkan citer ni. so, me gugel n jumpa la calon2 di bawah untuk watak christian grey n anastasia steele... for me, watak ana tu tak kesah la sesapa pun tapi watak grey yang susah sket.. sebab dia kaya, handsome n dot dot dot.... hahaha...
 

ok la, tu je nak share... sedikit summary di sini... nak tahu lanjut, beli la ye... penah gugel n rasanya buku ni paling top buat masa ni...

p/s: maybe sebab cover dia simple so me mama tanya, "buku citer ke tu?" ^^

No comments: