Followers

Thursday, August 30, 2012

Me first time Ayam Penyet Api-Api...

Hi me dear...

Looks so delicious, right? Hihihi... After work, me rushing to Alamanda coz since Ramadan, craving for ayam penyet. So, for me, yes its yummy BUT me prefer Wong Solo Ayam Penyet... ^^

Sent from Samsung Galaxy Note

Fifty Shades of Grey...

hi me dear...

selamat hari raya n maaf zahir batin... tak sempat nak buat entri raya lagi kan.. tapi rasanya bukan setakat entri raya, entri paper pun me tak de mood sangat nak buat. sian blog kan... cam terpinggir secara tetiba...

tapi tetiba rasa cam nak buat entri pasal buku ni... yeay!!!

owh, ni memang pengaruh peej (tapi bukan pengaruh jahat ye)... bila peej cakap buku ni best (boleh klik link kalau nak tahu), me rasa cam nak baca.. walaupun, banyak giler lagi buku citer yang tak baca tapi gigih jugak la cari. gigih cari kat KL n Putrajaya (MPH n Popular), dua2 xde... so balik raya cari kat KB Mall.. kat sana kan ada Popular (kena cari tempat yang jadi membership sebab nak dapat diskaun kan). so guess what, me beli buku ni dengan harga RM81.00 je... hihihihi...
 
walaupun tak habis baca lagi kan (sebab tak leh nak imagine watak sape2), me rasa cam buku ni best. yes, me kalau membaca suka imagine, sebab lagi feel baca buku... hihihi... TAPI me rasa kalau masih budak2, tak payah la baca buku ni dulu kut. ia lebih sesuai untuk pembacaan orang dewasa sahaja ye..
 
 kalau tak silap, dorang nak filemkan citer ni. so, me gugel n jumpa la calon2 di bawah untuk watak christian grey n anastasia steele... for me, watak ana tu tak kesah la sesapa pun tapi watak grey yang susah sket.. sebab dia kaya, handsome n dot dot dot.... hahaha...
 

ok la, tu je nak share... sedikit summary di sini... nak tahu lanjut, beli la ye... penah gugel n rasanya buku ni paling top buat masa ni...

p/s: maybe sebab cover dia simple so me mama tanya, "buku citer ke tu?" ^^

Wednesday, August 8, 2012

Tuesday, August 7, 2012

agak2 ada tak nak bagi me hadiah tudung raya dari sugarscarf?

hi me dear...

dah lama berkenan shawl jenis ni. walaupun tak tahu cara nak pakai, tapi cam cantik sangat2 kan... kalau tension buat paper, me bukak la kejap blog sugarscarf  ni ha... hihihi...


p/s: sape nak hadiahkan? sebab skrang sugarscarf kan ada promosi raya?

watsons card...

hi me dear...

wah, dah lama tak update me blog. terasa cam hari2 bukak tapi just blog walking kat blog sendiri sebab nak baca blog2 yang lain... hahaha, boleh kah? sebenarnya banyak benda me nak kena setelkan. dan banyak benda di fikiran... it goes round and round... huhuhu... apa2 pun, harap akan bertemu jalan penyelesaian yang terbaik untuk semua dan mendapat keredhaan Allah s.w.t. ok, lupakan benda yang tak setel itu... sebabnya ia memerlukan masa yang panjang dan akal fikiran yang waras untuk menyelesaikannya di samping mohon pertolongan dan petunjuk dari Maha Esa.

owh, ni ada satu benda yang remeh me tak setelkan iaitu register online kad watson. huhuhu. rasa cam dah setelkan awal2 lagi tapi rupanya, borang online tu masih lagi kosong... adoiyai, memandangkan sayangkan point, me isi aje la.. haahaha... sebenarnya kad ni me share ngan me friend kak yah. (siap share kan, nampak sangat kedekut nak bayar sendiri RM12 tu, hihihi...) tapi memang me suka shopping (shopping???) kat watson pun. mula la gatal nak beli macam2 seperti eye shadow ke, powder ke, panty liner ke dan macam2 lagi la.

so, apa lagi, sesapa yang memang suka beli barang2 kat watson, sila kan la join the club. rasa cam banyak benefit jadi ahli tau... ^^

watson
p/s: mood raya membuatkan mood nak buat keje tu slow sket dan menjadikan me BLUR!!!