Followers

Friday, July 27, 2012

suka sebab pink...

hi me dear...

camne puasa? dah 7 ramadan kan. alhamdulillah, semoga dipermudahkan segalanya, amin...

hari ni ngan semalam ada jualan puspanita kat me ofis. hihiihi, biasa la kan. time gaji n dah nak raya ni, macam2 dijual. kali ni tak beli la tudung fareeda sebabnya cam dah banyak n boleh dikatakan kebanyakan color yang me minat sume dah ada..


so me beli ni... tupperware okeh... hihhiii... beli dua, satu untuk mama n satu untuk me. besar tau, boleh isi keropok. suka sangat2 sebabkan me dah lama aim. rasanya cam dari tahun lepas tapi sebab hot color, sokmo abis. so, alhamdulillah. tahun ni dapat gak beli... 

p/s: bila call mama bgtau kan... suka dia... ^^

2 comments:

I`mulan said...

wah, nice... i like pink too... :-)

farra8979 said...

I'mulan: hihihi... kan kan kan... ^^