Followers

Sunday, July 1, 2012

Sesuatu yang comel...

Hi me dear...

Hahaha, kelakar pulak me rasa tajuk entri ni. Takde la. Sebenarnya tadi me ke Jusco Balakong. Niat d hati nak tonton Madagascar dan nasib baik masih d tayangkan. 

So, dah alang2 ke sana, K. Yah minta tolong belikan perfume kat Face Shop. Ehem... Alamak, rahsia ni, nanti kena marah. Hahaaha... Ok2 lupakan perfume tu. Ehem... Hahaha..

Me cuma nak tunjuk travel kit yang comel ni. Comel sebab warna pink. Dalam tu ada shampoo, conditioner, shower gel ngan lotion. Yang penting murah!!! Sebabnya harga RM19.90 dan memandangkan me member, dapat 30% diskaun. Pengsan...

So kalau sapa2 nak sila la ke Face Shop.. Mana boleh bagi yang ni, sayang tau... :-P

P/s: sila jaga barangan berharga. Sebab ramai lak yang kena tangkap ngan security arini...

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: