Followers

Saturday, July 7, 2012

Fizo Omar di Alamanda...

Hi me dear...

Me baru balik dari Alamanda. Pergi tengok hero yang hensem, iaitu spiderman... Suka suka sangat. Macam nak tengok lagi tapi xmau 3D dah.. X best pakai spek. Eh, tapi xde kaitan ngan pic kan. Sebabnya bukan nak citer pasal movie tapi pasal hajaba.

Rupanya hajaba ada launching apa ntah. Dan pengacara majlis fizo omar.. Wah, 1st time tengok dia live. Hensem okeh. Tapi pengacara pompuan me tak kenal, sorry.. Masa bagi ucapan, owner hajaba puan mona tu cakap akan ada artis2 lain seperti yat, natasha hudson dan lain2... Tapi me tak tunggu pun sebab nak balik masak... :-P

P/s: siap wat daging gulai kuning... Okla tu. Sebab dah xde idea nak masak apa kan...

Sent from Samsung Galaxy Note

2 comments:

Mama-ILuvU said...

Alaaa....baru pegi Alamanda malam tadi. Punye lama lak tu dok usya-usya baju kat Hajaba...iskk..iskk..

farra8979 said...

Mama-ILuvU: hihihi.. xde rezeki nak tengok fashion show. mana tau pasni hajaba buat lagi kan... ^^