Followers

Tuesday, June 19, 2012

Yeay, nak pakai tabita balik...

Hi me dear...

Semalam me ada buat satu entri tapi sepertinya blogger ada problem. So, me delete je la.. Lenkali me buat balik entri tu.. Hahaha, terukkan... 

Owh, sebenarnya me tabita dah abis stok pun. So, sepanjang takde ni, nangis gak nak tunggu order tu. Tapi me pakai produk biasa2 aje la. Ada facial ngan toner face shop yang dari dulu tak abis2 lagi tu, pakai je yang tu... So, arini tabita dah sampai, boleh la me pakai balik semula. Tak sabarnya... ^____^

P/s: solat Maghrib jom...

Sent from Samsung Galaxy Note

2 comments:

Teajay Junior said...

guna tabita eh.. berapa harga? hehe

hudamohamed said...

how's product? okey tak? rase2 nak suggest ker ?