Followers

Tuesday, June 12, 2012

Kamera DSLR vs Pen Drive

Hi me dear...

Tengok ni, cute tak? Bukan kamera tau tapi hanya lah pen drive.. Hihihi, sebenarnya nak copy lagu big bang dengan member a.k.a zue.. Bila dia keluarkan pen drive ni cam sume kagum jap sebab cute sangat... Sampai ada yang tanya beli kat mana.. Tapi sekarang memang banyak pen drive yang cute2 kan...

P/S: rupanya folder je yang ada. Dalam folder tu satu lagu pun tak de.. Hiihihi...

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: