Followers

Friday, June 15, 2012

Jom ke Perak - Kinta Riverpoint Hotel & Suites

hi me dear...

amboi, tajuk. cam pemandu pelancong pulak... hahaha... sebenarnya, pic ni dah lama dalam handphone. me nak transfer punya la malas.. tapi gigihkan jugak...me pergi outstation ke perak dalam bulan mei aritu... terukkan, lama betul nak update. hihihi...

sebenarnya ke perak sehari je. balik keje terus shoot ke perak ngan me bos dan seorang lagi officer. ding dong ding dong tak tahu nak tido kat mana, so kawan me bos cadangkan hotel baru ni. memang baru la me rasa sebab parking pun bau cat lagi. hihihi...

so, meh tengok pic sama2 ye...


bilik... so nice sebab luas dan bersih...

dia punya suis touch skrin okeh...

shower... ada 2, besar dan kecik...

see.. dari shower ada cermin boleh tengok bilik. kalau honeymoon sesuai la kan...

cermin...

view 1...

view 2...
ni first time datang kinta kut.. tapi sebab datang ni atas dasar keje, so takde la g jenjalan mana2.. bangun pagi, breakfast terus menjalankan tugas. chewah... rate dia ok gak la. sebab bilik yang me tido ni, dapat diskaun goverment rate dalam RM170.00. tapi ni weekday tau... kalau weekend mungkin berbeza sikit la.

ok tu je... arini nak kena g bengkel pulak.. abis me weekend. nanti kalau amik pic, me update ye. tu pun kalau tak segan, maklum la, kali ni bilik sharing...

p/s: adoiyai... kerap pulak outstation kali ni.. tapi nak wat camne, SYMP.

5 comments:

sarah mohamad said...

Best besttt bilik canggih and besarrr me loikeee hikss

Bitt (doubleIS) said...

nice room!
hi n follow ;)

farra8979 said...

sarah mohamad: kan... me loike so much... ^^

Bitt(doubleIS): hihi.. btw, thanks coz follow dear..

m.u.l.a.n said...

waahh.. nice room.. tqs for d info..

farra8979 said...

m.u.l.a.n: welcome dear...