Followers

Tuesday, May 15, 2012

Xchange blog...

hi me dear...

kebelakangan ni baru perasan (eh, since end of last yer kut) yang me kurang blog walking. klu blog walking pun, thru blog yang memang me dah follow pun... rupanya, xchange kat me blog dah hilang. baru perasan. maybe sebab aritu dok tukar design n template kat blog so xchange pun 'menghilangkan' diri...

owh lupa pulak.. bagi yang nak tau xchange tu apa... ni ha dia...


v



v



v


nuffnang xchange


senang je nak 'pasang' xchange kat blog. ikut je arahan... sebenarnya dengan adanya menda ni, me senang nak blog walking. sambil2 tu boleh la menambahkan kenalan blog kan... kalau tak, cam jenuh gak la nak menjengah dari satu blog ke satu blog yang lain. so kiranya memudahkan la kan... ^^


tadaaaa.....



kalau nak dapatkan, sila la ke web nuffnang ye...

p/s: nanti boleh la blog walking sambil mengisi masa lapang kan... hihihii...

No comments: