Followers

Monday, May 7, 2012

tabita skincare...

hi me dear...

dah petang2 ni terasa nak update blog sikit (sikit sebab nak tunggu masa balik).. tambah2 lepas blog walking kan.. hihihi..


tetiba nak citer pasal tabita. sebenarnya, me memang pakai tabita pun... pakai since january 2012 (baru la lagi) tapi kan sorry sebab me memang takde pic sebelum ngan selepas.. sangat pemalas ini orang kan...

kalau follow blogger2 famous amos cam peeja, filla n sepet, sti tau pasal tabita... sebabnya me penah beli ngan peeja. n me rasa ramai gak la yang beli ngan peeja. (btw me dah penah jumpa peeja n muka dia memang licin je, cantik..)

pic gugel...
for me, pakai tabita kena rajin. sebab dia ada, facial wash, toner, day cream n night cream... bila lama2 pakai, hasilnya memang best. muka akan rasa tegang dan pori2 akan mengecil... memula tu mungkin la akan naik jerawat sikit, menggelupas sikit dan lain2.. tapi tu semua bergantung atas kesesuaian dengan kulit ye...

so, sesapa yang nak beli boleh gak la beli ngan peeja. sebab harga yang dia jual pun best. cuma skrang ni takde stok... sesapa nak beli boleh klik SINI... owh, satu lagi me beli ngan kak aida dekat facebook.

p/s: dari dulu kemalasan memang terserlah. suka cuci muka je.. hihihi...

No comments: