Followers

Monday, May 14, 2012

sedap pavlova ni...

hi me dear...

owh, hari tu janji cam nak update pasal pavlova kan. kalau lupa boleh klik sini...

me gigih la mencari di putrajaya ni sape boleh buatkan pavlova sebab teringin sangat2 nak try. so, lepas tengok member penah order kat satu blog ni, me pun try la order jugak...

cantik dan sedap...

nampak sedap kan... and yes, memang berbaloi2... sape nak order sila kan la ye...boleh call or email owner a.k.a yaya... nak mudah klik je sini.... me sis cakap, pavlova ni manis. tapi kan, yaya buat just nice. tak manis sangat... ^^

p/s: susah sikit me nak cari blog ni. maybe sebab tukar address.. kalau link tu tak menjadi, detail dah ada kat picture tu ya...

3 comments:

eMMe said...

hye sis! lame tak jenguk di sini, sori yea!

hurm...tu rupenye pavlova..cam sedap je, cam nak rase je...hurm...nyummy! terliur dibuatnye...slurpp..

sarah mohamad said...

memang pavlova manis, tapi kalau manis sangat pun tak sedap kan. kalau sedang2 je gerenti sedap hehehe

farra8979 said...

eMMe: ok gak la dear... menarik kan... try la... ^^

sarah mohamad: tu la... kalau manis sangat cam tak best. nanti asyik nak minum air masak je. hihihi.. tapi yang ni, insyaallah tak manis sangat.