Followers

Wednesday, May 30, 2012

Banyak tak?

Hi me dear...

Bukan nak menunjuk tapi saje nak share. Hihihi.. Tapi yang ni bukan la picture terbaru sebab ada yang me dah 'preloved' kan.. Dan, ada yang dah diganti baru pun. 

Start bulan ni dah slow sket nak membelinya. Dua je sebabnya pun: 1. Duit dah kurang dan 2. Minat dah kurang... Bukan apa, sebab ukuran tak standard. Ada yang kecik bebenar dan kurang sesuai ngan badan me yang besar ni. Paper pun, bila susun banyak2 cenggini memang cantik kan..

P/s: sume tudung me suka pakai.. Ariani, Fareeda, bawal dan shawl.. Ikut mood. ^^

Sent from Samsung Galaxy Note

2 comments:

shaz said...

klau ada yg nak letgo bgtau la.. teringin nk pakai tp mhl beno hihihihi

farra8979 said...

shaz: hihihi, dah ada dua-tiga helai yang preloved. me pun suka mencari yang preloved sebab murah sket...