Followers

Monday, April 30, 2012

tahniah peej burhan & suami...

hi me dear...

morning semua... pagi ni kat ofis macam 'kampung dilanggar garuda' (eh, betul ke perumpamaan camtu?) hahaha... kes nya ramai yang cuti kan sampai cafe ofis pun tutup kekdahnya... so berarak ramai2 lintas jalan sket pegi cafe ofis orang lain...

btw, me nak ucapkan selamat pengantin baru pada peej burhan dan suami... dah selamat diijabkabulkan n me doakan bahagia selamanya... peej burhan ni antara me fav blogger. walaupun blog dia banyak pasal personal life tapi me suka... kalau ada yang terlepas baca entri kat blog dia, mesti me klik older post... n me penah beli tabita ngan dia tau... memang kulit dia lawa... owh, sesiapa yang nak baca blog dia, klik sini..

pic amik kat tuan punya blog...
semoga cepat dapat baby ya... wink***

p/s: suka tengok baju dia. sweet, simple but nice...

No comments: