Followers

Wednesday, April 18, 2012

penat + makan shaklee = kurang penat...

hi me dear...

fuhhh... penatnya wat lawatan keje arini. walaupun hanya ke shah alam, klang dan damansara damai (wah, tetiba rasa cam bz bebenor, hahaha) tapi penat jugak. al maklum la cuaca panas kan.. tapi petang ni, rasa cam nak hujan la pulak. mendung aje...

bila rasa badan penat kan, me rasa cam dah tua je.. hahaha, anak pun belum ada tapi alasan penat memanjang. nak wat camne, atas bawah, depan belakang, dalam umah tu, me sorang yang bekerja keras... sib baik la makan shaklee, membuatkan badan takde la jammed sangat... hihihi, promote shaklee la pulak.tapi kalau nak beli shaklee dengan adik yang baik hati, boleh klik sini... dia akan bagi layanan yang best!

owh, tetiba nak citer pasal pagi tadi (bukan pasal shaklee)... masa tengah siap2 nak g keje pagi tadi, lipstick macam asyik terkeluar je bila me pakai... so, me macam tension gak la... tapi, rupa2nya, dia patah... ya Allah... tambah la tension sebab dah la nak mencari MAC punya la susah. kena g KLCC atau SOGO bagai kan... sedih betul..  dan sebab kedua, dah la d only lipstick yang color merah... alahai, memang banyak betul sebab...

so, rumusan arini cam mood down... kalau boleh, balik mau tido aje. tapi baju dah banyak giler so memang kena mintak tolong mesin basuh tu basuhkan dulu pastu baru me jemur. hahaha... dah2... cam mengarut pulak entri ni...

p/s: korang suka makan supplement tak?

2 comments:

gnesop poseng said...

dulu ada juga makan vitamin B compleks.. skrg x dah.. plg penting gaya hidup sihat, x perlu suplimen dah.. :)

farra8979 said...

gnesop poseng: wah, bestnya.. sentiasa amalkan gaya hidup sihat k.. ^^