Followers

Tuesday, April 10, 2012

berhabuk...fuhh fuhhh...

hi me dear...

lama dah tak jengah me blog. eh, bukan tak jengah langsung. cuma tak de idea nak menulis. dengan sibuk urusan pejabatnya... pergi kursus sana sini... cuba bayangkan baru je bulan april, tapi me dah complete kursus untuk setahun. penjawat awam kan kena kursus tujuh hari setahun. as for me dah sembilan hari pun. bukan kerja tak banyak. tapi, SAYA YANG MENURUT PERINTAH... ^^

apa2 pun, alhamdulillah, aritu sempat rushing berdua ngan me sis balik kampung untuk jenguk mama dan ayah. kesian dorang, berdua aje. bila buat surprise kat mama (buat pakatan ngan ayah), dia nampak happy sangat bila me sis buka pintu umah n salam dia... hahaha... tapi yang sedihnya balik kejap aje. dua hari satu malam je pun.. mana cukup kan. tak pe la, nanti kami balik lagi ye mama dan ayah tercayang!!!

so, bila dah setel minggu yang sibuk tu, me demam balik. tak tahu kenapa, antibodi cam lemah je kali ni. maybe sebab sibuk sangat kut. plus penat.. and plus plus, maybe masa demam first tu, doktor tak bagi antibiotik, hahaha, pandai2 salahkan doktor pulak...

ok la, tu je la kut... tengah tunggu me abg ambil. arini dia main futsal. as usual, demam2 ni kan, balik terus kong. tido la maksudnya. hahaha...

p/s: missing in action... hahaha, dah2, mula la merapu...

No comments: