Followers

Monday, April 16, 2012

battleship sama dengan kapal perang yang dah jadi muzium...

hi me dear...

hahaha, sape minat citer battleship jangan marah ya.. masa mula2 nak tengok movie ni, cam tak rasa nak tengok sangat. cam rasa takde ke citer lain. sebab ni bukan citer transformers tapi me memang tak tau citer apa... tapi aritu cam pening yang amat kalau tak tengok movie (alasan tak boleh blah), me pun ke AEON cheras selatan. tawakal tengok gak citer ni...

chicken burrito's hero...
hero memang agak hensem walaupun me suka tengok abg dia yang cam betul2 navy... tapi dari segi kekacakan (wah!!!), hero lagi hensem la kan... owh, kenapa tajuk entri cenggitu kan.. sebab, last baru la battleship yang bukan auto tapi manually ni muncul.. n memang kagum la ngan orang2 tua yang masih kuat dan gagah perkasa bersama2 kendalikan kapal tu.. tapi sayangnya, kapal battleship ni bertarung dengan makhluk asing... so, bukan la citer cam perang yang sebenar2nya... huhuhu, kuciwa...

rasa cam tak yah wat review kut sebab banyak dah orang buat review, kan kan kan... n, yang penting, ramai gak yang cakap citer ni memang BEST... so, kalau rasa nak g tengok, sila2... ^^

p/s: ala, selera masing2 kan... mungkin movie yang me rasa best, korang cakap tak best. hihihi...

3 comments:

Jai Montana said...

err..best xmovie ni,,,iklan tengok awesome ;-)

farra8979 said...

Jai Montana: sila2... best tapi tak se "awesome" tranformers...

gnesop poseng said...

tgk iklan cam pelik sket, rasa cam x best.. dan x pergi tgk pun :)