Followers

Monday, March 19, 2012

Terasa nak jelita jugak...

Hi me dear...

Monday blues tapi tak sempat nak blues sangat sebab banyak paper nak kena siapkan. So, terpaksa menceriakan mood sendiri supaya ok sampai petang. Hihihi..

Owh, haritu kan fareeda ada sales. Ari jumaat lepas kalau tak sila. Crazy purple day. Tapi tak sempat nak pergu sebab ada meeting. So, hari ahad (eh, semalam la kan), sambil2 menyelam minum air sambil pergi amik baju lin kat tailor, maka menyinggah la kami ke fareeda bangi..

N yang paling best nya, dapat la paper bag tu. Tapi mesti la bukan dapat percuma kan... ^^
 

Agak2, apa la dalam paperbag tu kan... miahahaha... (eh, tetiba gelak jahat pulak...)





v





v





v





v




P/s: Nampak jelita ke tak? Hahaha... Main2 je la...

Sent from Samsung Galaxy Note

4 comments:

rasp said...

phewwwiiitttttttttt!!!

farra8979 said...

rasp: ahaks... malu pulak... ^^

Cik Puan Muda Umi said...

witwit cantik sangat..;)

farra8979 said...

Cik Puan Muda Umi: alamak, hihihi.. thank u.. ^^