Followers

Tuesday, March 20, 2012

Sangat suka dia...

Hi me dear...

Yeay, happy happy happy... Buku yang banyak2 order dah sampai. Dan yang paling penting, dapat gak buku ni.. Memang sangat suka tengok Jamie Oliver masak sampaikan bila baca buku ni boleh bayangkan cara dia bercakap. Hihihi... 

Yang ni second book by Jamie Oliver. Yang first one memang me tak sempat nak grab lagi. 

P/s: oppss, tu cover buku yang telah diedit ya...

Sent from Samsung Galaxy Note

1 comment:

Cik Puan Muda Umi said...

suka tgk dia masak kat astro..sgt bersahaja..:)