Followers

Monday, March 12, 2012

ipad oh ipad...

hi me dear...

gila gajet sudah kembali... eh macam cakap, tora datang lagi la pulak... hihihi...alasan ia datang, sebabnya kan aritu me ke melaka sebab retreat (btw, pegi melaka memang keje sampai malam so memang takde pic langsung)... n surprisingly, almost all of them ada ipad. huwwwaaa, nanges jap...

thanks mr. gugel
macam sangat2 best jek... tapi me sis dah cakap, "sila jangan membazir. sebab dah ada galaxy note". so, me still thinking... kuang kuang kuang...

p/s: rasa cam aritu ter'masuk' dalam wishlist.... ^^

2 comments:

I`mulan said...

so far Mulan sangat berpuas hati dengan apple prod... ok sangat2... paling best bila baca blog.. dia akan baca apa yang ditulis... beshh..

farra8979 said...

I'mulan: wah, bestnya.. ni rasa lg teruja nak beli ni. hihihi..