Followers

Monday, March 26, 2012

bila stylus hilang, hati tak keruan...

hi me dear...

alamak, tajuk.. berunsur2 lagu indonesia dah rasanya kan... hahahaha... abaikan je la. ceritanya macam ni...

HUWAA (nangis dalam hati tapi kuat macam meraung)... balik dari berjimba beli barang dapur kat AEON Cheras Selatan ngan K. Yah semalam, baru perasan stylus me samsung note hilang... sedih double triple sedih... dok terfikir camne boleh cuai sangat sampai jatuh... biasa nya lepas guna memang me double check dulu, dah betul2 masuk belum..

so, bila dah hilang memang tak tahu la kat mana kan... abis sekeliling rumah cari. atas katil (tempat biasa main #drawsomething) pun takde... amik torch light jengah bawah katil pun takde. bila dah give up, stop cari. turun bawah tengok tv, abis citer nak tido... tapi fikiran tak tenteram lor... huh... daripada nak tido pukul 12 malam meleret sampai pukul 2 pagi... tu pun pejam jugak sebab takut arini tak pegi keje sebab tak sedar.

bangun2 pagi cari lagi. mana tau ada harapan nak jumpa. confirm takde. huwaaa... bukak la mudah... tertera harga RM95.00 tapi jauh nun kat subang jaya. call pulak samsung center. dia cakap tempat yang confirm ada jual stylus ni hanya di Digital Mall (memang me tak penah pegi), The Curve (lama dah tak pegi) atau Mid Valley (bertahun dah kut tak pegi).. yang lain2, dia tak confirm so kena pegi sendiri.

so, bila me abg cakap nak g pejabat pos alamanda tadi, me follow je la. berharap agar kat alamanda ada jual... thanks to ALLAH.. nasib baik ada... walaupun harga nya RM99 tapi yang penting ada... me fikir memang kena beli la kan sebab kalau tak, confirm malam ni tido tak lena lagi. huuhuhu... so, alhamdulillah. syukur sangat2..

kecik comel tapi mahal. sib baik smart phone tak sensor dengan kayu @ buluh @ penunjuk untuk baca Quran tu kan...
harap2 lepas ni takkan terjadi dah.. kalau tak, alamatnya bankrup. ala, bukan nak guna sangat2 pun. just main game atau untuk tulis sikit2. huhuhu...

p/s: ada gak yang kecik n comel n murah yang ada tali tu kan, yang bukan jenama samsung tu kan, yang compatible with almost smartphones n tablets tu kan... tapi, me tak mau... sebab nanti samsung note tu jadi 'berlubang'....

1 comment:

fara atikah azlan said...

salam, stylus pen galaxy note saya pun hilang jugak. nak tanya, alamanda tu kedai nama apa yg jual stylus ni? nak pegi beli jgk. terima kasih!