Followers

Tuesday, March 6, 2012

alamak!!!

hi me dear...

hmmm... kalut sikit harini... dengan esok tetiba ke melaka sebab retreat (bidan terjun secara tetiba) dan 'terpaksa' meninggalkan me abg (tapi tak pe kut coz nanti hujung bulan dia g melaka gak n tinggalkan me sengsorang pulak)... kemudian tu, banyak keje nak kena setelkan sebelum pegi (nak peginya esok pagi). pastu retreat ni nak kena la study la sikit. malangnya semalam, baru executive summary, dah tertidur. tak tahan tu celik mata, boleh pulak bukak me lappy dan 'tertengok' citer senario ops pocot... owh, sangat ntah paper me rasakan...

ok la tak kisah la kan, pagi ni sampai je ofis baru je perasan, me tertinggal purse... huuwwaaaa, huru hara betul la... sib baik ada duit kat ofis ni. kalau tak??? camne nak beli breakfast dan lain2 yang sewaktu dengannya? tapi arini best sebab ada lontong kat cafe. sib baik murah, RM3 je... kalau tak, makcik suka caj mahal2 sampai RM5...

comel pulak bag ni kan, hahaha... sempat lagi gugel...
ok la, tu je... tetiba lepas mengadu tak reti nak fikir nak stop entri ni camne... huhuhu, bos pun dah dua tiga kali masuk sini antar fail.

p/s:

No comments: