Followers

Wednesday, February 8, 2012

vanilla coklat...

hi me dear...

fuhhh fuhhh... berabuk betul me blog ni... since balik kampung aritu ingatkan sempat la nak update tapi takde nya.. x sempat sebab lots n lots of time spend with me mama and ayah. owh, me really miss them... bila la nak jumpa lagi kan... T__T

tetiba pagi ni rasa cam nak citer pasal drama bersiri vanilla coklat... (eh, tetiba je..) hihihi...


semalam kan selasa. so me rasa memang ramai la tonton citer vanilla coklat ni... sebab, most of me friends kat facebook tu dok update status pasal citer ni. dulu sibuk dok update pasal citer tentang dhia kan.. hihihi... sebenarnya memula me takde la feel sangat nak tengok citer ni sebab izara aisyah (zara la kalau dalam vanilla coklat) ni cam a bit kasar. cam, ala sayangnya... dia dah la cantik n cute kan... tapi kan, lelama me enjoy gak la. especially semalam sebab nya aiman hakim (dalam citer ni nama dia amir) soooo swweeeettttt kan....



pinjam gambar ni kat tv3
episod semalam tu, at last, zara dan amir dah berbaik2 dah... dua2 pun dah fall in love to each other and dah mengaku yang masing2 tu husband and wife, yeay!!! cuma, next week kalau tak silap, ex masing2 dapat tahu, jeles dan sibuk nak pisahkan dorang balik. so, next week sti korang tension tengok citer ni. me kalau ada kesempatan tengok la. kalau tak, tak de la.. huhuhu...

ok la, tu je... nak start buat keje pulak setelah hampir seminggu bercuti... bismillahirrahmanirrahim...

p/s: jarang tengok tv... tengok citer korea pun guna me lappy...

2 comments:

Rinna said...

Episod semalam mmg buat org yg menonton nyaa akan senyum2 sendiri..kan.. :) n the best episod laa semalam..tu

farra8979 said...

Rinna: kan.. ramai yang tersenyum sipu2 bila tengok episod semalam. ^^