Followers

Wednesday, February 8, 2012

Sugarscarf yang maveles...

Hi me dear...

Yeay! Tudung awning dari sugarscarf yang me order tu dah sampai. Order dah lama tapi sebab malas nak g amik kat unit mel, so redha je la bila2 akan sampai ke bilik. Hihihi...

Tapiiiii.... Bukan nak tunjuk tudung pun. Nak tunjuk kotak jeh. It shows that dia betul2 jaga tudung yg ada awning tu kan... Caya la sugarscarf...

P/s: sti budak2 ofis lama yang baca entri akan cakap, "ai, tudung lagi ke?" Hahaha...

Sent from Samsung Galaxy Note

2 comments:

sop said...

tudung lagi? heheheh

farra8979 said...

sop: alamak... hihihi... ^^