Followers

Monday, February 27, 2012

eco bottle by tupperware...

hi me dear...

ahaks, rasa cam ntah paper blog ni sekarang. sebabnya memang jarang update. huhuhu... ye lah, bz memanjang kan... nak buat camne... nak jugak try update walaupun sikit2, tapi nan ado... kalau dah tak sempat tu, memang tak sempat langsung.

by the way, sekarang ni me tengah suka nak kumpul eco bottle. eh, kumpul ke? tak jugak sebab suka juga bagi pada yang tersayang... chewah... hihihi... kali ni beli n nak bagi me lil sis satu... lagipun, dia sangat suka color turquoise.. yang free kecik comel nak bagi mama.... hmmm yang, lain me simpan dulu ek...
cantik kan...
so, sapa2 yang berminat nak beli, sila kan la ye... serius purple tu cantik n yang penting besar... ok la, mesti me abg dah tunggu kat bawah. bye...


p/s: sorry... for me, berus tu sangat tak cantik lor... cam kat toilet punya sebab panjang sangat. ^__^

2 comments:

BlossomSakura said...

suke botol ni...de yg color orange...^^

farra8979 said...

BlossomSakura: hihihi, kan... sgt best n suka..