Followers

Wednesday, February 29, 2012

Mari kita ber'picnic'

Hi me dear...

Tension sikit pagi ni...eh bukan pagi ni, sebenarnya dari semalam. Bos nak present tapi me do all d things, plus alone.. Huhuhu... Sampai bawak ke mimpi okeh sebab benda ni tak siap2 lagi. So, scary...

Tambah tension, pagi ni pulak la pc ni nak update.. Oit, nak print pekeliling sangat la susah n lembap. So, ber'picnic' la dulu... ^^

p/s: dah siap ni kang, ada la orang lain akan jadi mangsa seterusnya. Muahahaha....

Sent from Samsung Galaxy Note

Monday, February 27, 2012

eco bottle by tupperware...

hi me dear...

ahaks, rasa cam ntah paper blog ni sekarang. sebabnya memang jarang update. huhuhu... ye lah, bz memanjang kan... nak buat camne... nak jugak try update walaupun sikit2, tapi nan ado... kalau dah tak sempat tu, memang tak sempat langsung.

by the way, sekarang ni me tengah suka nak kumpul eco bottle. eh, kumpul ke? tak jugak sebab suka juga bagi pada yang tersayang... chewah... hihihi... kali ni beli n nak bagi me lil sis satu... lagipun, dia sangat suka color turquoise.. yang free kecik comel nak bagi mama.... hmmm yang, lain me simpan dulu ek...
cantik kan...
so, sapa2 yang berminat nak beli, sila kan la ye... serius purple tu cantik n yang penting besar... ok la, mesti me abg dah tunggu kat bawah. bye...


p/s: sorry... for me, berus tu sangat tak cantik lor... cam kat toilet punya sebab panjang sangat. ^__^

Thursday, February 16, 2012

Fwd: Mari belajar A. B. C.




Hi me dear...

Fuhhh, memang tak berkesempatan betul nak update me blog. Erm, sedikit bz la jugak coz hari2 pun ada meeting. Issshhh... Saya Yang Menurut Perintah...

Hihihi... Tengok la kanak2 zaman skrang. Nak belajar a.b.c pun pakai istilah yg canggih. Bak kata me bos, Generasi-I a.k.a Generasi Internet.

Eh ok la.. Dah nak Maghrib. Nak mensiapkan diri untuk solat.

P/s: selamat menunaikan solat fardhu Maghrib semua.. ^^


Sent from Samsung Galaxy Note

Wednesday, February 8, 2012

Sugarscarf yang maveles...

Hi me dear...

Yeay! Tudung awning dari sugarscarf yang me order tu dah sampai. Order dah lama tapi sebab malas nak g amik kat unit mel, so redha je la bila2 akan sampai ke bilik. Hihihi...

Tapiiiii.... Bukan nak tunjuk tudung pun. Nak tunjuk kotak jeh. It shows that dia betul2 jaga tudung yg ada awning tu kan... Caya la sugarscarf...

P/s: sti budak2 ofis lama yang baca entri akan cakap, "ai, tudung lagi ke?" Hahaha...

Sent from Samsung Galaxy Note

vanilla coklat...

hi me dear...

fuhhh fuhhh... berabuk betul me blog ni... since balik kampung aritu ingatkan sempat la nak update tapi takde nya.. x sempat sebab lots n lots of time spend with me mama and ayah. owh, me really miss them... bila la nak jumpa lagi kan... T__T

tetiba pagi ni rasa cam nak citer pasal drama bersiri vanilla coklat... (eh, tetiba je..) hihihi...


semalam kan selasa. so me rasa memang ramai la tonton citer vanilla coklat ni... sebab, most of me friends kat facebook tu dok update status pasal citer ni. dulu sibuk dok update pasal citer tentang dhia kan.. hihihi... sebenarnya memula me takde la feel sangat nak tengok citer ni sebab izara aisyah (zara la kalau dalam vanilla coklat) ni cam a bit kasar. cam, ala sayangnya... dia dah la cantik n cute kan... tapi kan, lelama me enjoy gak la. especially semalam sebab nya aiman hakim (dalam citer ni nama dia amir) soooo swweeeettttt kan....



pinjam gambar ni kat tv3
episod semalam tu, at last, zara dan amir dah berbaik2 dah... dua2 pun dah fall in love to each other and dah mengaku yang masing2 tu husband and wife, yeay!!! cuma, next week kalau tak silap, ex masing2 dapat tahu, jeles dan sibuk nak pisahkan dorang balik. so, next week sti korang tension tengok citer ni. me kalau ada kesempatan tengok la. kalau tak, tak de la.. huhuhu...

ok la, tu je... nak start buat keje pulak setelah hampir seminggu bercuti... bismillahirrahmanirrahim...

p/s: jarang tengok tv... tengok citer korea pun guna me lappy...