Followers

Wednesday, January 18, 2012

Menu apa malam ni?

Hi me dear...

Huhuhu, kemalasan d tambah dengan banyak keje kat ofis (termasuk kekurangan idea) menyebabkan me tak tau nak update pe. Tapi, insyaallah me blog tak akan terabai lama sangat. Hihihi...

Owh, tengok la me menu malam ni. Simple je. Ni pun request by me abg sebab dia suka makan ketam. So, kari ketam, telur n timun sebagai ulam. Dalam gambar memang tak ada budu sebab lupa. Kendian baru me abg amik kat dapur. Lagipun dia sorang je makan.

Skrang memang jarang masak time balik keje. Kadang2 sebab me penat n no idea nak masak. So jalan mudah, makan kat kedai. Hihihi, tapi kalau me abg request memang me akan masak la. Sapa yang rajin n masak hari2 memang me tabik spring. Masa memula kawen memang me rajin gak tapi lelama tak tau nak masak pe, tu yang susah tu... Kalau ada idea, share la ye. ^^

P/s: jenuh jugak nak fikir nak masak apa hari2, kan...

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: