Followers

Friday, January 6, 2012

let shake it with shaklee...

hi me dear...

alahai, ingatkan tahun ni memang rajin la me update me blog kan. tapi apakan daya, bz d awal bulan januari 2012 tak dapat nak dielakkan. tambahan pula, sebelum krismas dah mula cuti hingga awal tahun, hihiihi...


tetiba rasa cam nak citer pasal produk kesihatan. eh, bukannya pandai sangat cuma nak share sikit2 je... its about shaklee. produk ni memang dah lama sangat2 rasanya, kan dan me rasa cam tak percaya gak la sebab ia masih wujud.


owh, sebenarnya me kawan, fara yang introduce. ibu muda bekerjaya yang sangat cute dan energetik. bila tanya dia makan apa, dia bagitau yang dia makan shaklee. me bagitau dia yang me nak kalsium (sebab selalu cramp) dan EPO (evening primrose oil)... so, dia suh makan ni...

GLA Complex - memang ada EPO dalam tu, dan Ostematrix = kalsium

alhamdulillah, so far me makan memang badan rasa segar and tak lemah bila bangun pagi. dulu sti rasa cam malas tapi la ni, hoyeahhh!!! rajin tau... kalau bangun untuk mandi sebelum solat subuh pun, alhamdulillah tak ada masalah...insyaallah, hajat d hati nak continue..

ha, sebelum me lupa, kan....sape yang berminat, boleh lah klik Wuhuu Vitamin! dia akan beri layanan yang terbaik punya... dekat blog tu memang ada detail camne nak contact dia (ada emel dan phone no) and the best part is, dia siap bagi ID untuk sape2 yang rasa nak walk-in sendiri kat shaklee... (promosi ini tak berbayar tau, ni sebab sendiri guna dan puas hati).


p/s: lepas ni dah kalau dah tak cramp boleh la cuba supplement yang lain pulak, kan.. ^__^

2 comments:

Wuhuu Mommy said...

akak comel sayang! thanx for the promo..best kann skrg bila bdn dah energetik! :)

farra8979 said...

Wuhuu Mommy: itu la pasal.. X menyesal punya la. Hihihi...